welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Happy birthday
Michael Quenell
03.03.18 11:44
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (781)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Benjamin Tate Hunter
 
Simon Whitlock
 

Share| .

Graham & Hayley - friss hús

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Nextdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Graham & Hayley - friss hús 26.08.14 17:06
Hayley &
Graham
.
Kertváros. Ezzel az egy szóval mindent elmondtam. Itt nincsenek titok, de annál több pletykás, kíváncsi szomszéd lesi minden egyes léptedet. Mindig is így volt és szerintem ez már így is fog maradni. Kamasz koromban mikor későn értem haza a szomszédok jobban tudták, hogy pontosan hánykor, mint saját magam. Aki látta a Született feleségeket című sorozatot, azok tudják, hogy miről beszélek. Pont olyan, mintha csak a Lila akác közben élnék. Nem, mintha nem vettem volna észre, hogy tegnap új szomszéd érkezett, elég feltűnő volt a ház előtt álló hatalmas kamion, amiben a cuccai érkeztek, de már percekkel később égtek a telefonvonalak. Minden környékbeli háziasszony azt találgatta ki lehet az új lakó. Ilyenkor ez itt a szokás, anélkül is sok mindent megtudtam már a szomszédomról, hogy személyesen találkoztam volna vele. De ha már szokásokról van szó, itt lenne az ideje üdvözölni.  
- Üdv itt. Hayley Woodson vagyok, itt lakok a közvetlen szomszédságodban. - Mondtam miután ajtót nyitott nekem. Ezek szerint igazak voltak az eddigi pletykák, tényleg nagyon jó képű az új szomszéd.
- Itt az a szokás, hogy saját készítésű édességgel köszöntjük az új lakokat, de bevallom bolti a pite, nem erősségem a sütés, de pont ezért hoztam magammal sört is. - Felé nyújtottam a pitét és a papír dobozva becsomagolt hatos kiszerelésű sört is.
- Legalább egy hétre elengedő kajád fog lenni, ha mindenki üdvözletét teszi. Jessica mindig lasagnet főz, azt inkább meg se kóstold. - Én szóltam előre, szegény Franknek az utca túlvégéről szép kis értélmérgezése lett Jessica főztjétől.

words: 249

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 27.08.14 15:26Azt hiszem hozzátudnék szokni ehhez a kertvárosi élethez. Még mindig nyugisabb, mintha egy lakás mellett döntöttem volna. Eddig legalábbis viszonylag csöndes környéknek tűnik, de egy ideig mindenképpen maradok, főleg, hogy csak néhány napja érkeztem, néhány nap múlva pedig munkába kellene állnom, addig viszont még rengeteg tenni valóm lenne. Ez lenne az egyik... A másik dolog pedig, hogy totál idegen vagyok egy totál idegen városban. Egyelőre még semmit sem tudok, hogy hol is van. Örülök, hogy a bevásárlással elboldogulok, de gondolom majd menet közben eléggé jól kifogom ismerni a várost minden szegletét, mivel nem csak az egyik körzetben történnek balesetek. De jelen pillanatban az egész ház úgy fest, mint egy háború sújtotta övezet. Minden, dobozok szana-szét a házban. Éjjelente azért még nem vállalnám be, hogy a sötétben tájékozódjak, mert napközben sem nehéz valamiben megbotlani. Szerencsére a ház nagyjából rendben van, csap apróbb átalakításokat tervezek rajta, semmi eget rengető nagy munkába nem akarok fogni...

- Akár a lila akác közben. Üdv, Graham Hastings vagyok. - Mondanom sem kell, hogy nagyon is meglepett a váratlan látogató. Ő az első, akinél erősebb volt a kíváncsiság, de így legalább még egy csinos okkal több, hogy elégedett legyek a környékkel.
- Akkor azért vagy Te az első, aki üdvözöl, mert a többiek még nagyban sütkéreznek valami többé-kevésbé finomat? Szóval, sörivónak tűntem? - Pont jókor... Még a végén enni is elfelejtek, akkor pedig lefogom ejteni a nehéz dobozokat pakolászás közben.
- Köszönöm a tippeket. - Közben elvettem tőle a sütit, na meg persze a sört is, ha már valaki arra is gondolt, hogy férfi vagyok, nem csak édesszájú. - Behívnálak, de jelenleg még olyan kupi van mindenfelé, hogy le sem tudsz ülni, esetleg egy dobozra. A jövő héten már kezdenem kellene a munkahelyemen, addig pedig még valahogy helyre kellene pofoznom a dolgokat a házban. - Magyaráztam mosolyogva, miközben nekidőltem az ajtónak még mindig a sörrel a kezemben azon töprengve, hogy lehet nem egyedül kellene meginni ezt a hat sört.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 27.08.14 17:06
Hayley &
Graham
.
Már előre látom, hogy fogadást fognak kötni a házasságban élő, családos nők arról, hogy az új szomszéd kinek a szívét fogja megdobogtatni, na meg, hogy kit fog leghamarabb minden ruhájától megszabadítani. Tik- tak, indul a játszma.
- Oh, nem! Itt sokkal rosszabb, de majdnem ráéreztél. - Mindenhol fehérre festett léckerítések válasszák el egymástól a kíváncsibbnál kíváncsibb szomszédokat, de félő, hogy ide még egy hatalmas acélfal se lenne elég ahhoz, hogy ki tudd zárni a szomszédságot az életedből.  
- Ugye nem szeretted túlságosan a magánéletedet? Remélem, hogy nem, mert itt az neked nem lesz. Bocs, ezzel még egy kicsit várnom kellett volna, vagy hagyni, hogy a saját bőrödön tapasztald meg. - Még csak most költözött ide, de legalább ameddig nem csomagolt ki, még van esélye arra, hogy meggondolja magát és keressen magának egy másik házat.
- Én vagyok az első? - Meglepetten kérdeztem, mert azért nem törtem kezemet, lábamat azért, hogy én legyek a legelső aki üdvözli, egyszerűen így alakult.
- Valószínűleg még mindenki a konyhában forgolódik, pedig nem ártana ha néhányan követnék a példámat, legalább én nem akartam, hogy ételmérgezésed legyen. - Attól, hogy kertvárosban élsz ez még nem jelenti azt kötelezően, hogy a kis ujjadban van a sütés minden fortélya.
- Általában a férfiak szeretik a sört. - Mivel most vettem először úgy igazán szemügyre, ezért nem mondanám, hogy eddig azt találgattam volna, hogy milyennek is tűnik. De! Az első benyomás róla nem is rossz.
- Ugyan, az agglegényeknél mindig rumli van. - Nem zavartatva magam léptem át a küszöböt, elhaladva mellette egyenesen a nappaliig meg sem álltam.
- El tudod képzelni, hogy pont itt, ahol állok itt végzett magával az előző lakó? Persze mielőtt a hálószobában agyonlőtte a feleségét. - Élénk a fantáziám, de csak meg szeretném viccelni, természetesen ilyenről szó sincs. Az előző lakok azért költöztek el, mert megromlott a házasságuk és maguk mögött akarták hagyni az eddigi közös életüket.

words: 313

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 27.08.14 17:30- Talán nekem is várnom kellene a nagy leleplezéssel, de... De úgy tűnik, hogy a kertvárosban nem csak magánélet nincs, de bikinivonala sincs a legtöbb nőnek, neked legalábbis biztosan nincs. - Nem akartam szólni róla, hogy tegnap délután akaratom ellenére is megakadt rajta a tekintetem, miközben meztelenül napozott a kertben. Talán már akkor üdvözölnöm kellett volna? De abban a pillanatban mozdulni s tudtam, de nem néztem tovább úgy öt-tíz másodpercnél, mire rávettem magam, hogy tovább kellene haladni, mert ez így iszonyúan feltűnő, arról nem is beszélve, hogy mennyire kínos lett volna, ha váratlanul találkozik a tekintetünk.
- Kertvárosi szomszédok egy-nulla ide. - Nekem még nem volt alkalmam meztelenül flangálni, szóval még biztosan nem láthatott semmi szaftosat, de ezek után nem lepne meg, ha úgy éreznél, hogy ennyi neki is járna, csakhogy nekem napozni sincs időm. A fürdőmbe pedig nem osztok V.I.P. jegyeket.

- Legalábbis Te vagy az első, aki megtalált. - Lehetséges, hogy voltak már itt páran, csak el kellett mennem, beugrani az új munkahelyemre megbeszélni néhány dolgot, hogy mikor kezdek, munkabeosztás, hasonlóságok.
- Szerencsére tudom mit kellene tennem, ha ételmérgezést tapasztalnék, de azért kedves, hogy így aggódsz az egészségemért. - Ez is ilyen kertvárosi szokás lenne? Mert biztosan van még mit tanulnom. De akkor le kellene mondanom a magánéletemről? Azt nem szívesen tenném. Inkább majd megpróbálom a kezemben tartani az irányítást.
- De ez most nem olyan szokványos legénylakásos kupi, hanem attól tízszerte rosszabb... - Na mindegy. Végül is nem vagyok sorozatgyilkos. Nincs elöl semmi olyasmi, amit az újdonsült szomszédom ne láthatna, legfeljebb annyi eshet le neki, hogy elfoglalt vagyok, mert még nem igen volt időm rendesen berendezkedni.
- Annak is meglenne az előnye. Legalább kétszer annyi pénzt letudnék gombolni az ingatlan ügynökségről egy perrel vagy anélkül is, mint amennyibe fájt nekem a ház. - Nem tartok a kísértetektől. Nem ismertem a ház korábbi lakóit. Így a túlvilágról sincs félnivalóm tőlük.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 27.08.14 17:51
Hayley &
Graham
.
Hirtelen se köpni, sem pedig nyelni nem tudtam. Oké, hát erre aztán tényleg nem számítottam. Lényegében azóta napozgatok pucéran a hátsó kertben, mióta a szomszédok elköltöztek, de azt nem tudhattam, hogy ilyen hamar lesz a háznak új lakója, aki szépen rajta bírna kapni.
- Uh, hát ez eléggé kínos, legalább is nekem az. - Most mondhatnám akár azt is, hogy előtte aztán tényleg nincs semmi takargatnivalóm. - Alig vagy itt, de úgy látszik ráéreztél a kertváros ízére, na meg arra, hogy itt szokás a szomszédok után leselkedni. - Akarva, akaratlanul is meglesett. Gondolom Graham sem számított arra, hogy az új házából efféle látvány fogja fogadni.
- Nekem most ezek szerint valamivel ki kellene egyenlítenem? - Hirtelen mindent elfelejtettem, amit a többiek közöltek vele telefonon, egy ilyen leleplezés után nem is csoda.
- Vagy a legbátrabb. - Végül is valakinek meg kell nyitnia a sort. Azon sem csodálkoznék hogy csörögne a telefonom miután haza értem, hogy kikérdezzenek arról milyen az új szomszéd.
- Szóval tudod mit kell tenni? Mégis mivel foglalkozol? - Nem azt mondom, hogy ez annyira puccos környék lenne, de azért jó fizető állás kell ahhoz, hogy egy ilyen házat meg tudjon venni.
- Ha szeretnéd segítek a kipakolásban. Erről jut eszembe, ha jön egy vörös hajú Judy nevű nő vigyázz a cuccaidra, szegénykém kleptomániás. - Szó szerint mindent ellop, még egy plasztika villát is képes zsebre vágni, holott semmi szükségi sincs rá, de azért az értékes dolgokon is meg szokta lovasítani.
- Elváltak, mindössze ennyi az oka annak, hogy te most itt lehetsz. - Mivel nem sikerült megijesztenem ezért bevallottam az igazat.
- Az előző szomszédok igazán maguknak valóak voltak, pedig mindig kíváncsi voltam arra, hogy hogyan nézhet ki a ház belülről. Ugye nem bánod, ha körülnézek? - Csak illedelmességből kérdeztem meg, de máris mosolyogva hátrálni kezdtem, megkezdve a nagy felfedező túrámat.

words: 304

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 27.08.14 18:48- Én nem leselkedtem. Csak a kertben pakolásztam, körülbelül engem is annyira meglepett a dolog, mint most téged. A dobot is majdnem eldobtam, de azt azért már Te is hallottad volna. Én meg azt gondoltam, hogy inkább maradjon az én titkom, mert mint mondtam, hát ez kínos. - De azért kiheverem. Én biztosan. Még eddig sosem volt részem ehhez hasonló szívélyes fogadtatásban, de azt kell mondanom, hogy nagyon is mosolyt csalt az arcomra.
- Kétlem, hogy menne. Én ugyanis dolgozom, amíg a kertvárosi lányok meztelenül süttetik a hasukat a napon. - Vagy kora reggel fogok hazaérni vagy késő este. Nappal akkor leszek szabad, ha reggel nem dőlök be azonnal az ágyba a kimerültségtől vagy egyszerűen szabad napos vagyok. meg az a szokás sokkal inkább a hölgyekre jellemző, nekik még jól is áll, meglehet túlságosan jól is, mert hasonlóképp lehetséges, hogy leesett az állam egy pillanatra, kettőre.

- Nem vagyok se szadista, se pszichopata, se szociopata, csak az új szomszéd. Miért kellene tőlem tartani? - Nem mintha kivételesen annyira bánnám, hogy nem rohamoztak meg a kertvárosi asszonyok a millió meg egy kérdésükkel.
- Mentőtiszt napi tizenkét órában. Szóval, a magánéletemből mindenki annyit fog látni, hogy hullafáradtan hazaérek... - És nagyjából ennyi, filmszakadás. Az igazat megvallva sosem vágytam irodai seggen ülő munkára. Én bírom a hajtást.
- Nem fogok nyílt napot tartani. - Nem fogok mindenkit beinvitálni egy kávéra, legalábbis az következő néhány napban biztosan nem. a későbbiek során lehetséges, amikor már hasonlítani is fog valamire ez a cirkusz.
- Nem akarlak besorozni... - Különben sem hinném, hogy vele fogjuk felkapni és odébb pakolni a bútorokat. Még csak az hiányozna, hogy máris vizsgáztasson, mert a kanapé ráejtette a lábára, mert rosszul fogta meg és nem bírta megtartani.
- Csak tessék... Talán közben akad pár női tipp is. - Bár egyelőre még csak üres helyiségeket és falakat fog látni, meg azt a néhány dolgot, amit az előző tulajdonosok itt hagytak, a garázsban is akad ez-az. Én pedig azt sem tudom hol kezdjem meg a tenni valók sorát.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 27.08.14 19:32
Hayley &
Graham
.
Megpróbálom félre tenni azt a tényt, hogy a szomszédom már látott meztelenül. Jobban mondva inkább nem is akarok arra gondolni, hogy ez megtörtént.
- Graham ezek szerint nem vagy jó a titoktartásban, mert pont most közölted velem, hogy láttál napozni. De tudod mit? Megbocsájtom, ha nem árulkodsz. Nem hiányzik, hogy a többi szomszéd is ráébredjen arra, hogy mit művelek a hátsó kertben. - Hiába a te kerted, attól még a többi szomszéd fellázadna a kis hobbim miatt, tekintve hogy van a környéken néhány gyerek és nem is beszélve arról a férjekről, akik még távcsövet is vennének miattam. Nem akarom, hogy a környékbeli nők kiutáljanak.
- Én is dolgozok, csak akkor pont szünetet tartottam. - Mások szerint az írás nem rendes munka, de mégis fizetnek nekem érte, akkor most ez hogy is van?
- Az újakkal szemben mindig kissé bizalmatlanok vagyunk. - Gondolom ez érthető is. Sosem lehet tudni, hogy milyen titkokat rejteget az új szomszéd.
- Minek ekkora ház, ha alig leszel itthon? - Mert itt egy három gyerekes család is kényelmesen eléldegélne. Nem kimondottan egyedülálló férfiaknak való ez a ház.
- Engem sem hívtál be, mégis bepofátlankodtam. - Ez megbocsájtható, pláne azért mert aranyosan mosolyogtam miközben közöltem vele, hogy jól tudom, hogy a viselkedésem csöppet pimasz.
- Jó szomszéd akarok lenni és az a minimum, hogy segítek neked. Így legalább jönni fogsz egy szívességgel. - Nem hátsószándéktól vezérelve mondom ezt, remélhetőleg van humora és nem mindig vesz komolyan.
- Én a helyedben először azokat a szobákat rendezném be, amiket kénytelen vagy használni. Háló, fürdő. - Ezt már akkor mondtam mikor már felfelé tartottam a lépcsőn, meg sem állva még a hálószobába nem értem.
- Gratulálok! Tökéletes rálátásod van a hálószobámra. Akkor mégis volt annak alapja, hogy olykor úgy éreztem figyelek valaki. - Ezen nevetnem kellett. Még jó, hogy egy kissé paranoiás voltam és mindig behúztam a függönyt, ha vetkőztem, öltöztem, gondolom az előző szomszédom legnagyobb bánatára.  

words: 317 :$

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 29.08.14 20:53- Dehogyisnem... Ezzel fogok bemutatkozni. Már van is közös téma az új szomszédaimmal, Te. Nem volt komoly. - Eszembe sem jutna ennek a hírét kelteni. Egy, mert szemétség lenne. Kettő, mert egyelőre még csak Őt ismerem a szomszédságból. Három, mert nem akarok kreténnek tűnni. Négy, mert akármilyen hihetetlen és meglepő képes vagyok tiszteletben tartani mások magánéletét, az sajátomért viszont kissé harapok, vagyis attól függ mennyire sértik meg.
- Az én szünetem többnyire tizenöt percig tart és egy kávé fér bele, napozni a hátsó kertben meztelenül... Az azon már kívül esik. Szóval, ezt sajnos kénytelen leszek passzolni. - Úgy a nyugdíjas évekig? azután pedig kétlem, hogy bárkit is érdekelne. De ezek szerint azt is megtudtam, hogy bármivel is foglalkozik... Hát abba nem lehet beleszakadni és a jelek szerint itthonról is eltudja végezni, kényelmes.

- Számomra ez nem probléma. Nem leszek túl gyakori látvány. Szóval, édes mindegy miféle pletyka terjeng éppen rólam, aligha les időm megerősíteni vagy megcáfolni. De azért csak finoman. - Nem akarok tudni mi mindenre képesek vagy inkább hajlamosak a kertvárosi nők, asszonyok, de azt nem kétlem, hogy jó szaftos pletykákat kreálnának nekem, csak épp én lennék az egyetlen, aki ezt nem fogadná akkora izgatottsággal.
- A korábbi lakók gyorsan túl akartak adni a házon, így olcsó vétel volt. Jóval olcsóbb. Sokkal többet is megérne. És a jövőre is gondolni kell. - Nem szándékozom egyedül meghalni, legalábbis nem akarok. Egy valami már egész biztosan ehhez a városhoz fog kötni egy ideig, az pedig az állásom. Így ezzel már azt is sikerült elárulnom magamról, hogy egy ideig maradni tervezek.
- Kíváncsinak lenni még nem bűn. Te pedig még nem estél túlzásokba. Amúgy sincs semmi látnivaló, de ha nem hiszel nekem, akkor higgy a saját szemednek. - Most mégis mit mondhattam volna? Tényleg még nagyon alakulóban van a ház belülről és még eléggé sok munka lesz vele és kevés idő.
- A legtöbb férfi kertvárosi lakó rettenetesen hülye lehet, ha ennyit sem fognak fel egy nő nélkül. - De nekem azért ment. Szóval, ez most egy burkolt célzás volt arra, hogy köszönöm, de nem vagyok hülye és boldogulok annak ellenére, hogy facér vagyok, de gondolom már ezt is tudja.
- Észre sem vettem. Remek. Vagyis ha ezentúl látni szeretnél egy rövid shirtless bemutatót, csak szólj. - Fordultam felé körbefont karral és egy sejtelmes mosollyal. Persze ez sem gondoltam egészen komolyan, de nem tartom behúzna a függönyt a nap huszonnégy órájában.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 29.08.14 21:41
Hayley &
Graham
.
Kikerekedett szemekkel néztem rá, már majdnem elhittem, hogy komolyan beszél, elvégre nem ismerem még, ezért nem tudhatom, hogy mire kell számítanom. Aztán hamar megkönnyebbültem, sőt el is nevettem magam, ahogy elképzeltem, hogy az egyik pletykás nyanyának efféléket mesélne rólam.
- Tudod mit? Felejtsük el ezt az egészet, hogy ez megtörtént és, hogy a szemtanúja is lehettél. - Szerintem nagyon nem kellene hánytorgatnunk ezt a témát, sőt nem is kellene neki így kihangsúlyoznia, hogy meztelenül napoztam. Ha tudtam volna, hogy lesz szemtanúja is, akkor biztosan nem mentem volna ki úgy a saját kertembe napozni. Nem szánt szándékkal dobtam le magamról a textilt, hogy így üdvözöljem.
- Író vagyok. - Magyarázatot is adtam arra, hogy miért van ennyi időm úgymond lazsálni. Ha jön az ihlet a laptopom előtt görnyedve koptatom a billentyűket, ha pedig nem jut eszembe semmi sem, akkor elfoglalom magam, mint az ominózus napozós eset is példa erre.
- Nyugi én nem vagyok a pletyka kitalálója, sem pedig a továbbadója, de itt még úgy is mindent megtudsz, ha nem is szeretnéd. Ezért is tudom már, hogy nincs senkid sem. Most biztosan a facér nők a környéken a fürdőszobában sminkelnek, vagy a szerkény előtt próbálják eldönteni, hogy melyik dögös ruhájukban lásd meg őket először. - Nem akartam nevetni, mégis felkacagtam. Elindult a hajtóvadászat, most Graham a préda.
- Oh, egy férfi, aki tudatosan gondolkozik a jövőjéről. - Általában csak azután szokás a férfiaknak kertes házba költözni, ha már feleségük is van, viszont Graham átugrotta ezt a részt, vagyis a feleség keresés még hátra van. Nézzük a dolgok pozitív oldalát, már van egy szép háza, már csak egy nő kell neki, aki szül neki néhány gyereket és kertvárosi módra kötényben, vacsorával várja haza.
- Ne már! Pedig annyira szeretek túlzásokba esni. - Kijátszottam a csalódott kislány tekintetet, mintha csak most landolt volna a földön a három gombócos fagylaltom.
- A legtöbb kertvárosi férfi azt teszi, amit a nő mond. - Javítottam ki, mert itt nyílt titok, hogy a nők hordják a nadrágot, akármennyire is szeretnek cuki kis kosztümökben masírozni, attól még ez így van.
- Én nem az a fajta szomszéd vagyok, aki szereti meglesni a szomszédját. - Na ne már! Mégis mit hitt? Ott fogok állni az ablakban és kukkolni miközben vetkőzik? Ez nem az én műfajom.
- Én az ágyat ide tenném. - Mutattam mutató ujjammal bal oldalra, mert így nem sütne a szembe a felkelő nap sugara, ha vétlenül elfelejtené behúzni a függönyt. Meg amúgy is szerintem ott mutatna jól.
- Persze megengedem, hogy úgy rendezd be a saját házadat, ahogy csak akarod. - Nekem nem sok beleszólásom van, de azért véleményt mondhatok, nem?


words: 435 :$

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 29.08.14 23:15- Milyen ünneprontó vagy. De ha Te láttál volna engem az ablakból... Na arról biztosan tudnék, mert az összes kertvárosi nő azt sikongatná, vagyis ettől lenne hangos az utca meg a környék. - Azt meg már meg sem merem kérdezni, hogy kellene-e valami férjvadász nőre számítanom, aki mindent elkövetne a célja érdekében. Tényleg, akár a lila akác közben. Hmmm... Akkor Ő lenne Susan, Én lennék Mike, a másik nő pedig Edie? Ez félelmetesen hangzik.
- Rengetegféle író van. Te melyik kasztba tartozol? - Mert lehet csak újságíró, de lehet az a fajta író, akinek a legfőbb életcélja, hogy feltörjön a műveivel a bestseller listák élére. Viszont, ha az utóbbi lenne, akkor kíváncsi lennék, sőt szívesen elolvasnék, akár egy rövid részletet is, ha érdekelné valakinek a véleménye, mert ez mindig így van. Előbb valakinek mindig el kell olvasnia, aki képes független véleményt alkotni. Sőt, szeretek is vagyis inkább már csak szeretnék olvasni.

- Te jó ég... Edie Britt-el is fogok találkozni? Mert akkor már most bezárkózom. - Azért valamilyen szinten megnyugodnék, ha tudnám, hogy nincs a környéken ilyen nő, de szerintem tévedek. Ilyen nő minden környéken van, egyikről sem hiányozhat.
- Ez hiba? Mert szerintem ezt nevezik előrelátásnak. Pénzkidobás lenne csak bérelni egy ekkora házat. A lakóépületek pedig nekem túl zajosak. - Én valahogy nem bírok, amikor zajonganak jobbról, balról, fölöttem, alattam. Azt nem bírnám. Nem tudnám elviselni. Néhány nap, legfeljebb egy-két hét alatt kiborulnék, hogy csöndet akarok.
- Csak ne nálam, rendben? - Amúgy semmiben sem érint, hogy mit csinál, mikor és kivel. Én nem fogok megveszni azért, hogy belelássak mások izgalmas vagy épp unalmas hétköznapi életébe. Én csak az enyémet akarom élni. Az is bőven elég, olykor még sok is.
- A fenébe... Már megint kilógok a sorból. Vagyis a legtöbb kertvárosi férfi papucs a házban? - Azaz korán kell, egyesek a belüket is kidolgozzák a nagy ház meg a gyerekek miatt, az asszony meg le se szarja, csak továbbra is hisztizik. Na pontosan ez az az életforma, amire én nem vágyom.
- Köszönöm. Ez igazán nagylelkű ajánlat. Na és a Te ágyad hol van a szobádban? - Az az érzésem, hogy erre a kérdésre már egy nagyon is kitérő választ fogok hallani, de ez is elárul valamit, mégpedig, hogy zavarban van, vagyis, hogy zavarba tudom hozni, pedig még csak rá se készültem arra, hogy pírt csalok az arcára.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 29.08.14 23:48
Hayley &
Graham
.
- Szóval ilyen pletykásnak gondolsz? - Igaz az előtt mondtam egy - két nem túl szép dolgot a szomszédaimról, de azok valójában nem pletykák voltak, hanem tények. Csak szeretném felkészíteni arra, hogy mire kell számítania.
- Erotikus regényeket írok. Hm, szerintem a legújabb regényemnek a címe az fog lenni, hogy: Meztelenül látott az új szomszédom. - Igyekeztem komoly arccal közölni vele, de ha van egy kis humora, akkor rá fog jönni, hogy csak viccelek, ugye? Aztán nehogy valami perverznek gondoljon.
- Nem. Sokkal rosszabb fog lenni. Akármilyen meglepően fog ez hangozni, de a környéken én vagyok a legnormálisabb. Szóval meg merem kockáztatni, hogy csak én nem készülök arra, hogy rád vessem magam. - Nézzük szembe a tényekkel Graham nagyon is kapós fog lenni a környéken, de egy szomszéddal mégis csak rizikós kavarni. Ha netán csúnyán válnánk el akkor még évekig nézegethetnénk egymást, míg valamelyikünk hajlandó nem lesz elköltözni. Áh, túl macerás.
- Nem egyáltalán nem mondtam, hogy hiba lenne. Szerintem ez aranyos. Te is láttad? Ott virít a homlokodon, hogy feleséget keresel, aki egy kisebb focicsapatot szül neked. - Meglepetten szám elé tettem kezemet, mintha tényleg lenne bármi ilyesmi a homlokára írva. Konkrétan nincs, de mindenki erre fog gondolni, hogy már nagyon is megállapodna. Vagy csak az én írói fantáziám kapott ismét szárnya?
- Nem fogok jelenetet rendezni és kiviharozni a házból hangos ajtócsapkodások közepette. - Pedig ennyire elég lenne egy mindent elsöprő pletykára. Mondjuk talán a szemtanúk azt hinnék, hogy kikezdett velem, én pedig rosszul fogadtam a közeledését... Hm, sosem lehet tudni.
- Ühüm. - Szaporán bólogattam. Minek kérdez olyan a kis drága amit már úgyis tud? Valamiért a kertvárosi nők szeretik elnyomás alatt tartani a férfiakat, mindent a tökéletes látszat kedvéért alapon.
- Szerintem ez most egyáltalán nem fontos. - Mit kellett volna mondanom, ugorjon át egy kávéra és nézze meg saját maga? Nem fogom felvezetni a szobámba. Több okom is van erre. Először is egy lány a szobája mindig személyes. Másodszor túl nagy a káosz uralkodik most a szobámban és úgy egyébként máskor is. Biztos volt harmadik pont is erős érveim között, de most elfelejtettem.
- Szóval ráérek, akkor kell a segítségem vagy sem? - Egyből próbáltam témát terelni, na meg ha nem akarja, hogy segítsek, akkor jobb lenne haza mennem már, hiszen feltartani sem szeretném.


words: 377 :$

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 30.08.14 18:18- Akkor ez lenne a lila akác köz next generation? Talán megbánnám, hogy ide költöztem, szóval ha máris elakarsz üldözni, akkor ne fogd vissza magad, bár túl jó üzlet volt ez a vétel. - Kivételesen kimerném azt jelenteni, hogy végre nem csak az ingatlan ügynökségnek volt némi haszna, hanem fogjuk rá, hogy nekem is, hiszen a ház mondhatjuk, hogy nagyon is jó állapotban van, épp csak ráfér némi apróbb átalakítás, hogy megfeleljen az ízlésemnek, de ezek tényleg csak apróságok, szóval nem fogom rákölteni még annak az összegnek a felét, amiért megvette, vagyis ez így nagyon is megérte. Nem is lenne időm túlságosan sokat vacakolni vele.
- Akkor örülök, hogy a múzsád voltam. De azért ugye beleolvashatok még azelőtt, hogy a kiadóhoz kerülne, csakhogy megbizonyosodjunk róla, hogy nincs benne elírás. Nem volna túl tisztességes velem szemben, ha olyan tényeket közölnél rólam, amik nem valódiak. - Ebből egyből levehette, hogy igen is nekem van humorérzékem, még ha ez a kertvárosban nem is annyira menő, hogy már megint kilógok a sorból, de azt hiszem ehhez kénytelen leszek hozzászokni, mert ez már mindig így fog lenni, kivéve ha megnősülök, elveszek egy kertvárosi nőt, gyerekeink születnek...

- Kiábrándító. - Sejtelmesen kissé provokáló pillantásomból azt olvas ki, amit csak akar. Szóval, nem akar rám mászni? Hát ezt mindenképpen jó tudni, vagyis megnyugtató vagy a fene se tudja...
- Na és mi van, ha kézilabda csapatot akarok? Egyébként pedig az öt éves tervben nincs benne a lagzi. - Arra per pillanat nem igazán futná a költségvetésből és nem kimondottan egy százötven fős esküvőért szeretnék teperni az elkövetkező években, vagyis ahhoz előbb jól bele kellene találnom sz aranykalitkába.
- Azaz a legtöbb férfi kidolgozza a belét is, hogy eltartsa az asszonyt meg a gyerekeket, amíg a nő odahaza tartja a hátsófelét, de lószart nem csinál, nemhogy ebédet, aztán, amikor a férfi hazaér még mindig a nő viselkedik elégedetlen hisztis picsaként a férjével, pedig még csak a körme sem törött le egész nap, mert még a körömreszelőt se vette a kezébe, nemhogy a portörlőt? - Akkor én már most bevallom, hogy rettenetesen rossz papucs leszek, mert ezt egész biztosan nem tudnám elviselni hosszútávon.
- Oké, lássuk... Mennyire vagy hajlandó bepiszkolni a kicsi kacsódat? - Mert munka az lenne bőven, de azért tényleg nem akarok rabszolgasorba fogni, viszont, ha nem fél attól, hogy összekeni valamivel esetleg a ruháját vagy magát, akkor már neki is foghatunk.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 31.08.14 6:27
Hayley &
Graham
.
Lényegében tényleg valami ilyesmiről van szó. Ez az új generáció. Itt sokkal vérre menőbb játszmák zajlanak, mint a sorozatban. Mert a valóság mindig durvább szokott lenni.
- Nem azért vagyok itt, hogy elzöldellek, mindössze üdvözölni szerettelek volna, talán nem jól csinálom? - Lehet jobb lett volna, ha csak szépen mosolygok és nem árulkodok már most a szomszédaimról, de csak fel szerettem volna arra készíteni, hogy itt mi vár rá.
- Oh, pedig az írók általában ferdítenek egy egészen kicsit a valóságon. Mondjuk az én verziómban nem lenne rajtad felső és észre vettem volna, hogy nézel. - Fesztelenül nevetni kezdtem, ez csaknem olyan, mintha már flörtölnék vele, pedig csak humorizálni próbálok.
- Nem írok erotikus regényeket, ezen a környéken meg is lennék érte szólva. Szóval ha mégis írnék efféléket akkor azt csak álnévvel. - Jelenleg egy kisebb rovatot vezetek az egyik csajos magazinnál, szerintem efféléket nem igazán olvas. Meg általában szoktam cikkeket írni a napilapok számára is.
- Nyugi nem sokára az ajtód előtt fognak sorakozni a push-up melltartóval felszerelkezett férjre vadászó nők. - Nincs rajtam se magassarkú, sem pedig kitömött melltartó, oh a manóba! Nem azért jöttem át hozzá, hogy felcsípjem, tényleg csak üdvözölni szerettem volna.
- Minek hét gyerek? - Meglepő lehet, hogy nő létemre tudom, hogy a kézilabdában hét játékos van egyszerre a pályán. Vagy a cserével együtt gondolta? Mert az akkor tizennégy lenne.
- Jobb lesz ha vigyázol a szádra. - Nem azért mondtam, mert annyira tiltakozni szerettem volna az ellen, amit mondott, mert valójában valami ilyesmiről van szó, de itt nem szeretik a csúnya beszédet. Erre felé sok a kölyök és az anyukák eléggé szúrós szemekkel néznek rád, ha a kis csemetéjük tőled tanult káromkodással lepi meg őket.
- Nem félek attól, hogy bemocskoljam magam. - Mondtam miközben levéve csukomról a hajgumimat fogtam kontyba össze hajamat. Sőt, még a rajtam lévő inget is levettem, úgymond tényleg neki vetkőztem. Azért maradt rajtam felül egy pántos felső.
- Szóval mit kell csinálnom? - Néztem a ház urára, hogy kiossza a parancsot.


words: 333 :$

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 01.09.14 20:56- Hát lenne még mit tanulni erről... De azért értékelem. És nyugi, még maradok. - Ennyivel még nem vagyok elüldözze, de még csak megrémülve sem. Kertvárosi nők, csak nem lehetnek olyan kezelhetetlenek. Én amúgy is sokat fogok dolgozni, mégis mivel szúrhatnék szemet? Késő délután indulok és kora reggel érek haza vagy fordítva. A szabad napokról pedig még fogalmam sincs, de minden héten vagy hét után lennie kellene egy-kettőnek. Nem fizetnek éppen túl, de azért nem is olyan rossz. Legalábbis még nem panaszkosom, bár lehet jobb lett volna utánanézni előbb a baleseti rátának. Remélem azért nincs az egekben, mert akkor nekünk se lesz időnk még levegőt venni se.
- Akkor most lekapjam magamról? - Ez sem volt egy komoly kérdés, de azért számítok egy szintén nem komoly helyeslő válaszra, hogy igen, de minimum lelkes bólogatásra. Legalább valakinek van humora a szomszédságban, jó tudni. talán egyszer becsöngetek hozzá egy hosszú és pocsék nap után, hogy derítsen jobb kedvre. Lefogadnom, hogy neki még az is menne.
- Akkor sem kizárt, hogy ne ismernék magamra egyben egy cikkben, ha véletlenül a kezembe akad egy újság. Sosem lehet tudni... - Meglehetősen furcsa egy véletlen volna, de attól még nagyon is előfordulhat. miért is ne? Na jó, azért remélem, hogy inkább nem fogok magamra ismerni se egy közepes, se egy erősebb erotikus írásban. Még a végén zavarba hozna.

- Nem is hangzik annyira rosszul. Végül egy-kettőt megdönthetek, nem? Vagy attól már én lennék a környék Casanovája? - Mert azért azt nem akarom. Ezt a posztot átadnám inkább valaki másnak, aki komolyan gondolja, mert én határozottan nem gondoltam komolyan. Na jó, egy részét lehet mégis.
- Egy focicsapatban sincsenek kevesebben. - Attól tartok ahhoz egy kicsivel jobb állás kellene magasabb fizetéssel vagy egy nem túl finoman gazdag nő, hogy képesek is legyünk eltartani egy csapatnyi gyereket. De sosem bírtam a seggen ülő irodai munkákat.  
- Akkor ezek szerint eltaláltam. - Nos, nekem nem egy ilyen nőre lenne szükségem, aki semmire sem képes, mert ha megkérem, hogy legalább akkor menjek arrébb az útból, arra is csak azt kapnám vissza, hogy miért pont neki kell... Na én ezt nem tudnám túl sokáig tolerálni.
- Ez szexi volt... Most lehetne még egyszer, csak lassabban? - Bevallom kicsit meglepett, majdnem rá is kérdeztem, hogy most mégis mit művel. Ugyanakkora nem tudtam addig nem a lényegre tapadni a tekintetemmel.
- A nőknek ez úgyis olyan jól megy. Gondolom Te is eleget foglalkozol lakkal meg ecsettel, csak most nem a körmeidet kell kifestenéd, hanem az ajtókat. - Korábban már leszedegettem őket a helyükről, hogy könnyebb dolgom legyen. Szerencsére jó állapotban vannak, így csak akarom őket kenni. Azzal már a kezébe is nyomtam a szükséges munkaeszközöket. - Rendben?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 02.09.14 1:57
Hayley &
Graham
.
Ez az üdvözlés dolog sosem volt az erősségem, de ezért hoztam magammal sört, na meg azért, hogy eltereljem a figyelmet a bolti pitéről.   
- Máglyán is égetnének el, ha miattam menekülnél. - Legalábbis a kertvárosi nők biztosan utálnának azért, hogy az egyetlen szabad prédát a környéken sikerülne elijesztenem.  
- Most, hogy így mondod, miért is ne? - Nem jönnék zavarba attól, hogy ha félmeztelenül állna előttem, de kétlem, hogy megtenné. Most mindössze a szavakkal dobálóznunk, de semmi komoly szándék nem húzódik a háttér mögött.
- De ugye tudod, hogy egy erotikus regényhez az én meztelenkedésem és a te póló levételed még édes kevés lenne? - Nem hiszem, hogy olvasna erotikus regényeket, de attól még minden férfi tudja, hogy ott bizony a szexé a főszerep. Azt hiszem inkább erre nem akarok most kitérni. Sem pedig arra, hogy mi lenne annak a bizonyos regénynek a folytatása, amit valószínűleg sosem fogok megírni.
- Nyugi nem szokásom a szomszédaimról írni. Leginkább azért mert annyira unalmasak, hogy nem lenne érdekes időt pocsékolnom rá. - Graham is csatlakozni fog az unalmas, szinte zombiként vegetáló szomszédsághoz? Nos, idővel ez is biztosan kiderül.
- Ha jót akarsz magadnak, akkor egyik környékbeli nőt sem vágsz gerincre. - Szerintem rosszabbak, mint a keselyűk, de azt már nem mondhatom meg neki, hogy kit vigyen ágyban. Felnőtt férfi már biztosan eltudja dönteni egyedül is, de aztán számítson az esetleges következményekre is.
- Azért egy focicsapat nem férne el ebben az házban. - Ki akarna annyi gyereket? Engem az unokaöcsém is az őrületbe szokott vinni. Oké, én még fiatal vagyok ezért még a gyerekvállalás kérdése meg sem fordult a fejemben, elég azért kellene hozzá találnom egy partnert is.
Következő kijelentésére lelkesen bólogatni kezdtem.
- Ööö... Nem. - Egy kissé meglepett, de remélem nem is akarta annyira, hogy újból megismételjem. Mindössze az ingemet vettem le magamról, ebben szerintem nem volt semmi szexi sem.
- Persze, de aztán egy szót se halljak arról, hogy rosszul csinálnám. - Ajtót még sosem festettem, de nem tűnik nehéz kihívásnak. Mindössze bele kell tennem az ecetet a festékbe, majd átfesteni. Ez még nekem is menni fog, habár nem vagyok egy ezermester. Na de nem is húztam tovább az időt, inkább neki láttam, így legalább előbb szabadulok.

words: 367

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 02.09.14 19:56- Veszélyesen hangzik. - Ez amolyan kertvárosi rítus lenne? Azt hiszem onnantól kezdve az Ő házánál csöngetnének a push-up melltartóval felszerelkezett férjre vadászó nők magyarázatot követelve. Szóval, mindkettőnknek az volna a legjobb, ha nem jönne nekem ilyen rémtörténetekkel a kertvárosról, mert számomra egy nagyon is optimális helynek tűnik ahhoz, hogy maradni akarjak. Láthatóan a szomszédság is kedves, befogadó és még segítőkés is. Okom sem lehet panaszra. Eddig mindennel megvagyok elégedve, ami az tenni tapasztaltaimmal kapcsolatos.
- Az erotikus regényeben biztosan Te vennéd inkább le. - Ez már provokálásnak minősül? Meglehet. De ha már ilyen jól belejöttünk a dologba nem fogok alul maradni, még ha végül póló nélkül maradok is. De őszintén szólva nem hiszem, hogy máris olyan merész lenne, hogy kibújtasson a pólómból.
- Nagyjából... Az ilyen írásokban a hangsúly és a csúcspont a szexen van, vagy tévedek? - Nem, nem tévedek. Ennyit legalább mindenki tud az erotikus regényekről, még ha nem is olvas, akkor is. Azon felül pedig némelyek igen csak botrányos irományoknak tartják őket. Nekem nincs véleményem róluk. Én nem akarok és nem is fogok olyasféle dolgokról ítélkezni amelyekkel kapcsolatban nincs semmiféle tapasztalatom. Nem volna korrekt.

- Rám akkor most pocsékolod az időd? - Arról lennének elképzeléseim, hogy egy kertváros mitől lesz unalmas. De rólam nem fog írni és nem is ismer annyira, hogy tudná milyen vagyok.
- Ezek is csak nők. Fecsegnek, hisztisek, be nem áll a szájuk, épp úgy, mint a többi nőnek. - Nem értem lényegileg mi lenne a különbség, de azt hiszem vagyok már eléggé nagyfiú ahhoz, hogy eltudjam dönteni mit akarok és számolni is tudjak az esetleges következményekkel.
- Focicsapatom akkor lesz, ha egyszer úgy alakul, hogy edző leszek, de erre elég csekély a lehetőség. - Mivel a sportot lecseréltem az orvosira. Egy gyereket összehozni a legkönnyebb. A továbbiakban viszont bárhogyan is döntesz az mind pénzbe kerül. Felnevelni egy gyereket pedig iszonyúan sok pénz.
- Nő vagy. Olyan, mint a körömfestés. Szóval, olyan szép legyen, mintha a körmeidet festenéd épp. Akkor egy rossz szavam sem fog lenni. - Az ilyesmire a nők mindig alaposan odafigyelnek és rohamot kapnak, ha a végeredmény nem tetszik nekik, mert valahol félrecsúszott egy ecsetvonás. Egy ecsetvonásért én még nem fogok kiborulni. Én pedig közben felbontottam egy-egy sört felé nyújtva az egyiket.
- De ha gondolod a meszeléssel jobban boldogulsz. - Tettem hozzá, miközben nekifogtam kikeverni a festéket a szobához. Nincs rá több hetem, hogy mindennel meglegyek, mindössze néhány nap, mivel a jövő hétfőn már kezdek a munkahelyemen, így viszont legalább, minimum kettőnek kellene lennie belőlem, hogy érezzem is azt, hogy haladok.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 03.09.14 17:34
Hayley &
Graham
.
 - Azt hiszem túllépnénk a szokványos szomszédok közti kapcsolaton, ha ez valaha is megtörténne. – Jobb ha az a póló fent marad, még akkor is, ha nagyon kíváncsi vagyok a felső testére, sőt nem csak arra. Észben kell tartanom, hogy csak szomszéd, se több, se kevesebb, ennél több számomra soha sem lehet. Így lesz a legjobb, elkerüljük a későbbi kínos bonyodalmakat. Túl sok nő fog a kegyeiért így is sorba állni, én inkább nem csatlakoznék a kertvárosi vadász kommandóhoz.
- Nem tévedsz. – Azért mégis csak elnevettem magam ezen. - Egyáltalán nem kínos az új szomszédommal már most a szexről beszélgetni. – Jegyeztem meg hangosan, inkább csak magamat akartam ezzel észhez téríteni. Le kell állnom, mert ennél csak még jobban bele merülnénk a témába és két perc múlva már azt vitatnánk meg, hogy ki melyik pózban szereti. Ez pedig több lenne, mint az átlag infó szomszédok között.
- Nem, ha időpocsékolásnak tartanám, akkor nem jöttem volna át köszönni. – Van egy alapelméletem arról, hogy miféle előnyökkel tud járni ha jóban van az ember a szomszédjaival. Én pedig már most próbálnám ápolni a kettőnk közötti lévő szomszédi viszonyt, hogy később nehogy iszony legyen belőle.
- Azért köszönöm a kimerítő összefoglalót a női nemről. Jó tudni, hogy miféle véleménnyel vagy róluk. – Akár mondhattam volna, hogy akkor rólam is. Ha nagyon hatásvadász akartam volna lenni, akkor ezen elkezdtem volna hisztizni, de az sajnos nem az én műfajom.
- A kertvárosiak általában beérik kettő – három gyerekkel is. Biztosan ha megszületik az első gyereked te is belátod, hogy nagyon fárasztóak és nem kell belőlük túl sok, hogy az őrületbe kergessenek. – Egy ideig aranyosak, aztán elő bújuk belőlük az ördög. Legalábbis én a tapasztalataim alapján, mert az unokaöcsémre vigyázni kész kínszenvedés.
- Ha egy rossz szavad is lenne, akkor biztos lehetsz benne, hogy a maradék festék rajtad végezné. – Hogy rá borítanám-e? Talán ha nagyon felhúzna akkor megtenném. Mosolyogva vettem át tőle a sört.
- Jó lesz nekem ez a munka is főnök. – Vicceltem el a dolgot miután bele ittam a sörömbe. Egy igazi kertvárosi nő nem is inna sört, de ha mégis akkor biztosan nem üvegből, ahogyan én tettem.words: 348

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 04.09.14 12:38- Tagadok mindent. Rád fognám... Te állítottad azt, hogy erotikus regényeket írsz. Ez már egy biztos lépcsőfok a flörtöléshez. - Szerintem erről is jobb, hogy nem tudnak a szomszédok, még a végén szárnyakra kelne a pletyka, miszerint az egyik kertvárosi nő valóban ilyen regényeket ír. Na az egy valóban érdekes fejlemény lenne a kertvárosra nézve, ahol állítólag semmi sem történik. Egy ilyen pletyka már biztosan izgalmasabbá tenné a mindennapokat, legalábbis addig amíg azon töprengenek ki lehet az a bizonyos nőszemély.
- Akkor Te kilógsz a sorból. Nem vagy felszerelkezve Push-up melltartóval, nem pirultál el, még csak zavarba sem vagy, nem vagy egy konyhatündér, nem tologatsz babakocsit, sehol egy kegygyűrű... Nem vagy valami gyakorlott a kertvárosi életben. - Talán nem kellene jobban belemennünk egymás elemezgetésébe... Én viszont férfi vagyok. Nekem jól áll, ha facér vagyok. Nem vagyok elefánt a porcelánboltban a konyhában, szerintem egészen jól is tudok főzni, ha van is rá elég időm. Szóval, a kész ételek meg a poharas kávé maradnak arra az időre, amikor csak aludni járok haza.

- Fogalmazzunk úgy, hogy még azért vagyok facér, mert keresem a kivételes nőt. Amúgy ne vedd magadra. - Talán fogalmazhattam volna valamivel finomabban is. Arra nem gondoltam, hogy esetleg meg is sérthetem vele, de ha az ez így lenne, akkor az is csak azt jelenti, hogy valahol mindenben önmagára ismert, viszont egyáltalán nem bántásnak szántam, inkább fogjuk egy rossz kapcsolatra.
- Egy gyerek, az nem csak idegbaj, öröm is. Egy kicsi belőled és abból a valakiből, akit szeretsz. Általában... Kivéve, amikor másképp alakul. - Őszintén szólva kettő kis aprósággal én is megvolnék elégedve. De amíg mi tervezünk, addig a sorsunk eldönti, hogy kedvez a számunkra vagy sem. Egyszer mindenképpen szeretnék majd gyerekeket, de ahhoz előbb egy nő is kellene, akiből kinéz az odaadó anya, nem pedig a lusta feleség.
- Sejtettem... Én viszont most magadra hagylak, de attól még hallani fogom, amit mondsz, csak ennek a vödör festéknek leginkább a falon kellene végeznie. - Méghozzá már tegnap is késő lett volna elkészülni vele, szóval jobb lesz, ha neki is fogok.
- Ti mindig ezen a környéken éltetek? - Érdeklődtem kicsit miközben nekikezdtem a szobafestésnek. Azért mégis csak jobb, hogy nem csak a gondolataimmal tudok magamban társalogni, hanem valakivel ténylegesen tudok beszélgetni.
- Egyébként, ha túl csönd lenne, akkor nyugodtan rúgd be a zenelejátszót. Én el is felejtettem... - Nem véletlenül van csak egy belőlem és nem jutok oda mindenhová. Azért van most egy jobb kezem, akinek ezért jönni is fogok egy szívességgel.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 05.09.14 1:31
Hayley &
Graham
.
- Azt csak viccnek szántam. Nagyon sok féle dologról írok, de eddig valahogy az erotikus regények kimaradtak. – De ugye sosem lehet tudni, hogy mikor kapok kedvet és lesz ihletem egy efféle irományhoz. Mondjuk az új szomszéd eléggé jó ihletadó alany lenne, hiszen melyik nő fantáziáját ne mozgatná meg?
- Flörtöltem volna? Fel sem tűnt. – Tényleg nem. Nem is azzal a szándékkal jöttem ide, hogy én legyek az első, aki ezt megteheti, vagy hogy előre le stipi stopizzan magamnak a friss húst.
- Először is van elég önbizalmam és meg vagyok elégedve a melleimmel, talán ezért nem turbózom fel a melleimet egy kis push-up hatással. Miért kellene zavarban lennem? Szerintem nem beszéltünk még semmi olyan mocskos témáról, ami miatt tényleg el kellene pirulnom. Még van időm arra, hogy konyhatündér legyek és arra is, hogy valami idióta elvegyen. Tényleg nem vagyok túlságosan ide való, mert nekem nem az a fő célom, hogy valaki elvegyen és szüljek neki egy csomó gyereket. Nem is bírnám ki ha eltartott felség lennék. – Azt hiszen most túl sokat is mondtam magamról. Szeretek független nő lenni, de biztosan pár év múlva én is vágyni fogok arra a bizonyos nagy napra, ahol fehér ruhában vonulhatok az oltár elé.
- Keresed a kivételes nőt és pont itt? – Alsó ajkamra kellett harapnom, hogy még véletlenül se nevessem el magam.
- Ha a környékbeli nők meghallják miféle véleménnyel vagy a gyerekvállalásról biztosan rád fogják vetni magukat. – Egyébként is azt fogják tenni. Graham itt friss húsnak számít, jól is néz ki, szóval biztosan nem kell senkit sem randira hívnia, mert azok a nők annyira rámenősek, hogy őt fogják elhívni.
- Ha nagyon bele jönnél a festésbe, akkor holnap hozzám is átugorhatsz. – Inkább csak ugratni próbáltam, holott már egy ideje gondolkozok azon, hogy át kellene festetnem a szobámat, de biztosan nem az új szomszédomat fogom rávenni arra, hogy megtegye. Biztosan van még egy csomó dolga a ház körül.
- Mindig. – Mondtam mielőtt felsóhajtottam volna.
- Gondolom nem is érted, hogy akkor miért nem vagyok olyan, mint a többiek. – Egyszerűen csak van bennem annyi lázadás, hogy nem akarok beállni a sorban. Van külön véleményem és a legtöbb itteni nőhöz képest sokkal több eszem is.
- Nem merem megtenni. Attól tartok, hogy elindulna valami nyálas zene és csalódnom kellene benned. – Mert eddig nagyon is jó fejnek tűnik, de nem gondoltam ám komolyan, hogy olyan zenéket hallgatna, de a zenei ízlés nagyon is árulkodó tud lenni.

words: 399

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 10.09.14 12:16- Akkor nem fogok olvasni... - Nem mintha az időm annyira megengedné, hogy olvasgassak, de azért egy erotikus regénynek, amit megihletek nem tudnék ellenállni, bele kellene lapoznom. Most komolyan egy kisebb világ dőlt össze bennem, amit meg is próbálok nagy csalódottsággal tükrözni felé. Én még sosem szerepeltem egy erotikus regényben, erre elszalasszuk a nagy alkalmat. A legőszintébben mondom, hogy elképzelésem sincs róla hogyan fogom ezen túltenni magam.
- Komolyan kezdesz elkeseríteni. - Vagy inkább aggódnunk kellene? Én csak a napokban érkeztem láthatóan mégis jobban boldogulok, mint Ő húsz év után. Nem akar velem flörtölni, nincsenek a mellei a nyakában, de még csak át sem hívott vacsira... - Mond csak, van ilyen kertvárosi tanács, ami időnként összeszokott ülni felvetni és megbeszélni a problémákat? Mert akkor feliratkozom. - Van egy olyan érzésem, hogy ja nem a szó szó szoros értelmében, de van ilyen és halál helyett volna azt kibírni, inkább csak ezzel is cukkolni akarom, vagy akkor most megint flörtölünk egymással?

- Valami idióta elvegyen? Ez is sokat elmond milyen véleménnyel vagy a férfiakról. Szerintem nem kell, hogy valami idióta elvegyen... - Egy idiótától magasabbra is tehetné azt a bizonyos mércét, mert ami azt illeti csinos, nagyon is csinos, szóval biztosra veszem, hogy egy idiótától többet is megkaphatna, csak akarnia kell.
- Azt nem mondtam, hogy pont ezen a helyen. Ide csak ide költöztem. Jött egy állásajánlat és miért is ne alapon elfogadtam. Szerintem kellene a változások az életünkbe. - Végül is honnan a fenéből tudhatnám... A kivételes nő eléggé ritkán szokott csak úgy becsengetni, hogy: Hahó, megtaláltál, itt vagyok, csak vegyél már észre.
- Túl sok esetben időm sem lesz elcsábulni. A Casanova posztot pedig lepasszolnám. Gondolom anélkül is terítéken leszek egy ideig, ha igazad lesz és megérkezik a push-up kommandó. De ennek is megvan a jó oldala... Néhány napra biztosan el leszek látva. Addig is amíg konyha az még nincs igazán. - A hétvégén tervezek minden bepakolni. Addig remélhetőleg mindenhol megszárad a festék és a lakk.
- Hogyisne... Még a végén az összes többi egyedülálló nő is talál számomra valami átfesteni vagy javítanivalót a lakásban. - Még csak az hiányozna. Kérdés, hogy ez melyik kertváros? Az, ahol a nők talpraesettek vagy az, ahol még életükben nem fogtak meg egy villanykörtét sem, maximum, amikor az önkiszolgálóban levették a polcról.
- Maradsz vacsira? Rendelhetünk pizzát... Nem, ez nem egy randimeghívás volt, épp csak finoman megpróbállak lefizetni, szóval? -szerintem ez egy nagyon is vonzó ajánlat. Van még sörünk, sütink, rendelünk pizzát...  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 10.09.14 16:37
Hayley &
Graham
.
- Miért, hogy ha írnék egy erotikus regényt és a főszereplőt rólad formáznám, azt elolvasnád? Neked ez az egész nem lenne így fura? - Mert ugye nem nap, mint nap csöppen bele valaki egy nagyon is pikáns kis olvasmányba és kétséges, hogy a szomszédi kapcsolatunkat nem feszítenénk-e túl mindezzel. Vagy azt szeretné megtudni, hogy szerintem mi lett volna a folytatása annak, hogy meztelenül meglátott napozni, de ebben a verzióban észre is venném? Khm...
- Miért is? - Nem vagyok szőke, de most nem értem, hogy mivel is kezdem elkeseríteni. Szeretek egyedi lenni, kilógni a sorból. Hiába élek kertvárosban, attól még nem kell nekem is úgy öltözni, viselkedni, gondolkozni, mint a többieknek.
- Kertvárosi polgárőrség van, ha erre gondoltál, másról nem tudok. - Néhány túlbuzgó és túlságosan aggódó anyukából és apukából áll, akik őrjárat néven járják végig az utcát, mert ettől azt hiszik biztonságos lesz a környék, habár itt soha semmi bűncselekmény nem történik.  
- Tudom nem szép tőlem, hogy így általánosítom a férfiakat, mert biztosan vannak kivételek, de irántam csak az idióták érdeklődnek. - Vagy azok akiknek már van az ujján gyűrű, de azokat is az idióta kategóriába sorolom. El vagyok átkozva ezen a téren, de persze nem pont neki kellene erről panaszkodnom.
- Szóval szeretsz spontán lenni? - Azért ahhoz is kell némi bátorság, hogy az eddigi életünket magunk mögött hagyva új városba, új emberek közé költözzünk.
- Tetszik, hogy a dolgok jó oldalát próbálod nézni. - Kajája az biztos lesz bőven, de az is biztos, hogy utána sóvárgó nőkből még több fog lenni.
- Nyugi, nem olyan nő vagyok, aki rászorulna egy férfi segítségére. - Nem volt komoly, hogy jöjjön át hozzám is festeni, egyedül is menne. Már egy ideje egyedül élek és nagyon is jól boldogulok. Feltalálom magam.
- Az attól függ, hogy milyen pizzát rendelnél. Ananászosat? - Hirtelen nem is értettem, hogy miért jelentette ki, hogy ez nem randi lenne. Valójában nem is gondoltam erre az egészre úgy, mindössze átjöttem a szomszédomnak segíteni, nem bonyolítom túl ezt a dolgot.

words: 333

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 10.09.14 18:20- Inkább még a kéziratot akarnám elolvasni, mert sértene, ha totálisan alaptalan tényeket állítanál az egyik főszereplőről, persze csak ha a hitelességre is hajtanál, akkor jó lenne tudnod is ezt-azt. Az kínosabb lenne, ha abszolút véletlenül akadna a kezembe egy ilyen könyv akárhol és abban ismernék magamra  sorok között. Az mindkettőnknek sokkal kínosabb lenne, plusz azzal sértenéd a személyi jogaimat, szóval ha túl sikeres leszel a könyveddel, még a végén beperellek egy jóképű részesedésért. - Ebben az államban gond nélkül nyernék meg egy ilyen ügyet. De még jó, hogy csak nagyon erősen feltételes módban beszélünk minderről és szórakozunk el a gondolattal, mert azért bevallom őszintén meglepne, ha úgy néhány héten belül a kezembe nyomná azt a bizonyos kéziratot.
- Ahhoz képest, hogy azért jöttél, hogy üdvözölj valld be eléggé pocsékul megy ez neked, mert eddig szinte csak csupa negatív ténnyel sújtottál. - Nem csak a kertvárosi életstílussal kapcsolatban, de ez most lényegtelen. Engem nem a fehér léckerítések vonzottak ide, egyszerűen csak jó vétel volt, jobban kijön, nekem jobban meg is éri, mintha egy lakóépületben venni ki egy lakást, mert egy tizenkét órás műszak után szükségem lenne egy kis pihenésre, ami egy olyan lakásban képtelenség, nappal főként.

- Jesszus... Nos, az éjszakai őrjárat már nem férne bele az időmbe, szóval ezt passzolnám. Én nem aggódom. - Nem is félek egyedül. Mégis mitől kellene? Egy ilyen környék elsődleges tulajdonsága, hogy mindenki tud mindenről, mindenki lát valamit. Elég nagy kihívás lenne ezen a környéken garázdálkodni, az összefogás viszont egy pozitív jó dolog.
- Szerintem még rengeteg időd van. Nem kell elsietni... Ha meg attól félsz, hogy végül senki sem lesz elég jó vagy senkiben sem lesz meg az a férfi, akit elképzeltél magad mellé, akkor ne csak üldögélj a fenekeden a szőke hercegre várva. Ez már a 21. század... Hol van az megírva, hogy meg kell várni, amíg a férfi kezdeményez? - Vannak azok a helyzetek, amikor a nőnek kell rámenősnek lennie, mert az idiótákon túl még mindig vannak olyan férfiak is, akik képtelen ráeszmélni arra, hogy megtalálták, amit kerestek, még akkor is, ha mindvégig ott volt a szemük előtt.
- Így is fogalmazhatunk... Végül is nem érzem azt, hogy bármit is elveszítettem volna vagy bármiről is le kellett volna mondanom. Nem a világ végére költöztem, csak egy másik városba. - Szeretem az új dolgokat, megtapasztalni, átélni azokat, néha nem gondolkodni túl sokat, csak belevágni. Szóval igen, szeretek spontán lenni.
- Negatív életszemlélettel nem lehet boldogan élni. - Mindenki boldog és gondtalan akar lenni, csak sokan nem veszik azt észre, hogy a saját boldog életük útonállói azzal, hogy ha épp nincs semmi problémájuk generálnak saját maguknak.
- Ananász meg pizza... Na jó, legyen ananászos pizza. - Eléggé furcsa egyvelegnek tartom a gyümölcsöt és a pizzát, de végül is mindkettőt szeretem, szóval annyira nem lehet szörnyű íze az ananászos pizzának sem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 10.09.14 19:53
Hayley &
Graham
.
- Ezt - azt, mint például? - Nevezhető ez szakmai ártalomnak, hogy ennyire kíváncsi vagyok. Író vagyok az írók pedig már csak ilyenek.
- Hm, szóval beperelnél? Ezt jó tudni. - Ez persze csak egy felvetés, hogy mi lenne ha írnék egy efféle könyvet. Végül is szeretem az új dolgokban kipróbálni magam, talán itt az ideje annak, hogy átkalandozzak egy kicsit más kategóriában ami az írást illet.
- Uh, bocsi, azt hiszem jobb lett volna ha nem avatlak be rögtön mindenbe. Jobb lett volna ha saját magad tapasztalod meg mi is fog rád várni? - Mondjuk szerettem volna mindenre felkészíteni, de még így is sok mindent nem mondtam el neki, ahogyan azt sem, hogy a botoxos arcú nőktől tartsa távol magát, mert azok sorra temetik el a férjeiket.
- Itt nincs is miért aggódni. Néhány éve volt egy öngyilkosság pár házzal arrébb, azóta semmi érdekes. - Még mindig tisztázatlanok a körülmények, de a csúnya pletykák szerint a férfi csődbe ment, ezért bedugta a szájába a pisztolycsövet, majd meghúzta a ravaszt.
- Szőke herceg? Oh, nem! Nem eseteim a szőkék. - Nevettem el magam ezen, persze tudom, hogy nem pont erre akart célozgatni.
- Nem várom el, hogy a férfiak kezdeményezzenek, de azért mégsem vagyok olyan nő, aki kiteszi a melleit és oda megy valakihez. - Ha már ennyire bele jöttünk a témába, akkor már csak a poén kedvéért lejjebb húztam magamon a felsőmet, pont annyira, hogy fekete melltartóm csipkés része látható legyen.
- Hogy ha így oda állítanék hozzád, és szépen mosolyognék, akkor közönségesnek gondolnál, vagy inkább arra, hogy felszedj? - De ahogy a kérdésem végéhez értem már vissza is húztam magamon a felsőmet. Még a végén azt gondolja, hogy magamutogató vagyok, noha már mindent látott belőlem.
- Na és honnan is költöztél ide? - Azt hiszem ezt még nem kérdeztem tőle meg, de érdekelne, hogy milyen várost volt képest ott hagyni, ezért a kertvárosi hangulatért.
- Dehogy nem, ha van hozzá söröd. - Ha van sör, akkor van boldogság is, noha csak félig meddig gondoltam ezt komolyan. Nekem nem kell innom azért, hogy boldog legyek.
- Még sosem ettél ananászos pizzát? - Abba is hagytam a festést, hogy meglepetten tudjak felé fordulni. Milyen ember az, aki nem evett még ilyen isteni étket?


words: 372

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
91
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
32TémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 11.09.14 13:30- Fogalmam sincs. Te vagy az író... - De ugye most nem az fog következni, hogy elkezd töprengeni azokon a bizonyos kérdéseken, amit nem árt, ha tud egy ilyen regényhez, még a végén zavarban leszek. Ha pedig egy napon váratlanul ténylegesen a kezembe nyomna egy kéziratot, nos addig még van időm azon gondolkodni sírnom kellene vagy nevetni. Az kissé már túl haladna a jó szomszédi viszonyon, onnantól kezdve inkább csak a viszonyon lenne a hangsúly, de már így is eléggé elkalandoztunk.
- Ezek szerint számodra nem jelentene kihívást egy erotikus regény? - Mert akkor azt hiszem jobban teszem, ha okosan kezelem a kapcsolatunkat. Bár azt nem akarom, nem tudom elhinni, hogy egyetlen apró mocskos kis részletbe sem pirulna bele.
- Nos igen. - Sőt, nagyon hálás is lennék érte, ha nem zúdítana rám még több ilyen szaftos információt, még mielőtt úgy döntenék, hogy pár napra inkább kiveszek egy hotelszobát, bár már akkor se csinálhatnánk vissza azt, amiket elmondott.

- Hayley, legyél már csöndben egy kicsit. Szakmai ártalom, hogy folyton holtakról beszélsz, a gyászjelentéseket szerkesztesz újságoknak, vagy mi a fene? A fene kíváncsi arra ki hogyan boldogult jobblétre, hogy ez felakasztotta magát, a soron következő öngyilkos lett. Én viszont élek, élni is akarok még egy ideig és nem kifejezetten érdekel mások miként fuserálték el... De megígérem mielőtt főbe lövöm magam becsöngetek hozzád még egy gyors interjúra. N haragudj, de kezd már kissé frusztráló lenni ez a túl sok szaftos sztori. - Tudom, hogy a kertvárosban a pletyka szinte már lételemnek számít, de számomra nem, sőt... Engem egyáltalán nem érdekel, abszolút hidegen hagy.
- Akkor azt mondanám, hogy hű, ez nagyon szexi, de ha ennyire olcsó, akkor nem kell. - Legalábbis nagy valószínűséggel valami ilyesmit mondanák, esetleg más megfogalmazásban, kissé finomabban vagy nyersebben, attól függ.
- Carson City. - Szerencsére nincs a világ túlsó végén. Viszont kinek a számára ne lenne csábító Las Vegas gondolata?
- Úgy egy rekesszel? Egyetértek, de ez eléggé rövidtávú pocsék egy megoldás, hosszútávon alkalmazva pedig önpusztító. - Szóval én csak akkor önteném töménytelen mennyiségű piába a bánatom, ha már tényleg nem bírom tovább. Olykor mindenkinek megengedett, hogy kiboruljon.
- Nem, még sosem ettem ananászos pizzát, de ma a kedvedért megfogom kóstolni, mert azt akarsz enni. Gondolom semmi extra, mindössze ananász darabkák vannak rászórva. - Legszívesebben elnevettem volna a felháborodására, de inkább csak kérdőn széttártam karjaim, miközben ismertette vele a véleményem az ananászos pizzáról.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
89
Join date :
2014. Aug. 24.
Age :
27
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús 12.09.14 20:24
Hayley &
Graham
.
Ha valamennyire is szégyenlős lennék, akkor már attól zavarba jönnék, hogy miféle gondolatok jutottak eszembe, de szerencsére nem vagyok az a fajta, aki könnyen zavarba jön.
- Khm, azt hiszem rájöttem mik lehetnek azok a bizonyos kérdések, de inkább nem tenném fel őket, mert túl kínos lenne, pláne úgy, hogy még csak most jöttél és gondolom nem is tervezel hamar odébb állni. - Szóval inkább magamban tartom őket, hogy a továbbiakban ne érezzük magunkat feszélyezve egymás társaságában. Ez így korrekt azt hiszem.
- Mivel még efféle kategóriában nem írtam, ezért egy egészen kicsit kihívás lenne, de még jó, hogy szeretem a kihívásokat. - Végül is jobban bele gondolva nem lehet annyira nehéz egy erotikus regényt írni, mindössze fel kell használnom az eddigi tapasztalataimat és a fantáziámat hozzá.
- Nem, nem a gyászjelentésekkel foglalkozok. - Ezen akaratlanul is elnevettem magam. Oké, megérdemeltem, ez jogos volt részéről. Néha túlzottan bele tudok merülni egy témába és elfeledkezek arról, hogy talán a másik felet nem igazán izgatja, most is ez történt.
- Ha meg akarod magad ölni, akkor ne gyere előtte el hozzám, mert biztosan lebeszélnélek róla. - Szerintem minden ép elméjű ember ezt tenné, lebeszélné a másikat arról, hogy véget vessen az életének. Graham pedig túl jóképű pasi, hogy meghaljon, érte pláne kár lenne.
- Szóval nem csapsz le az olyan nőkre, akik szinte már tálcán kínálják fel magukat számodra? - Mert ha ez lenne a helyzet, akkor vissza fogja utasítani a környékbeli nőket. Jobban bele gondolva, Graham is csak férfi, biztosan néha - néha elcsábul egy formás fenék, méretes mell láttán.
- Szóval csaknem nyolc órát kocsikáztál idáig? - Tudtommal ha a jobbik úton jön, akkor nyolc óra alatt ide is ér, de hat órán belül is itt tud lenni de zöcskölődve.
- Néha nem árt egy kis önpusztítás. - Mindenki tesz olyat, amit nem lenne szabad. Én néha a pohár aljára nézek, nappal alszok, éjszaka vagyok fent, és egészségtelen kaják tömkelegét tömöm le a torkomon. Megtehetem, ez az előnye annak, hogy a szüleim sokat utaznak.
- Lényegében tényleg csak erről van szó, de esküszöm az ananászos pizza a pizzák királya. - Az én véleményem szerint ettől a pizzától nincs is jobb, aki pedig mást állít az hazudik.  

words: 366

|
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Ajánlott tartalomTémanyitásTárgy: Re: Graham & Hayley - friss hús

Vissza az elejére Go down

Graham & Hayley - friss hús

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Graham & Hayley - friss hús

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Lakónegyed :: Graham Hastings háza-