welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Shadowhunters FRPG
Vendég
14.10.17 12:26
Gimnázium
Saige Hannigan
05.10.17 14:47
Happy birthday
Michael Quenell
04.10.17 12:09
Cassidy & Mason
Mason Nicolson
04.10.17 10:39
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Frei (777)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (450)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Simon Whitlock
 
Benjamin Tate Hunter
 
Mason Nicolson
 
Leslie Shay Hastings
 
Holden Samuels
 
Emily Hastings
 
Derick Stackhouse
 
Zooey A. Benedict
 
Rebekah Walker
 
Austin Dawson
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
143
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
22
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 06.10.17 19:31

A nászút után minden drámai fordulatot vett, mintha az életünket meghempergették volna pár kilónyi szappanoperában, és egy mázsa horrorban. De azóta minden jóra fordult, Ben felépült, és most már én is teljesen jól vagyok. Kaptam segítséget is, igaz utána Benjamin balesetet megint a padlóra küldött. Szerencsétlennek jó pár hétig pokollá tettem az életét, szerintem egy igazi börtönnek is jobban örült volna, mint nekem. Hm. Csak nem akartam, hogy baja essen. Olyan törékenynek tűnt, és az is volt, hiába tagadja a mai napig. Cuki, amikor játssza az erőset még akkor is, amikor alig áll a lábán. Szerencsére most már nem csak a lába áll. Na mindegy.
Ma egész nap dolgozik, nekem a munka még mindig nem a kedvenc elfoglaltságom, ráér még. Anyáméktól kapjuk a pénzt, felesleges lenne potyára megerőltetnem magam. Szeretem, ha eltartanak. Délig az ágyban döglődtem a kutyával együtt. Utálok egyedül itthon lenni, igaz ilyenkor legalább énekelhetek amennyit csak akarok, és meztelenül mászkálhatok a házban. Az utóbbit Ben jelenlétében elég nehéz véghezvinni, mivel rögtön letámad. Miután nagy nehezen elvánszorogtam zuhanyozni sikerült felöltöznöm is, aztán levágódtam a kanapéra, hogy keressek valami filmet Ben laptopján. Az enyémnek valami baja van, és még nem vettem újat.
Biztos elfelejtette kikapcsolni, mert mikor felnyitottam a laptopot rögtön ott virított a Facebookja. Már nyomtam is volna ki, mert nem kutakodok a személyes dolgaiban, de megláttam, hogy valaki küldött neki valami képet.
A glóriámat ledobván megnyitottam az üzenetet, de nem hittem annak amit láttam. - MI A FASZ?! - Valami ribanc telebaszkodta a chatablakját elég...érdekes képekkel. Meg mi az, hogy köszi a visszabökést?! Majd mindjárt megbökdösöm mindkettőt egy késsel. Ki ez a kurva?! És Ben miért nem tiltotta le, vagy legalább írta volna meg neki, hogy hagyja már békén...pfff. Kibelezem a kurvát. Leszarom, hogy nőket nem bántunk, nem érdekel. Ben meg....meg fog halni.
A filmnézésből semmi se lett, kikapcsoltam annak a köcsögnek a laptopját és a nappaliban jártam fel-alá, miközben magamban és hangosan is szitkozódtam úgy egy fél órát. Hogy tehette? Mindig adta a nagy féltékenyt, aztán ezek szerint pont ő az aki félrekefél. Ha nem is találkoztak, ez akkor is durva. Csak jöjjön haza. Pfhú.
Bementem a szobánkba és a fiókkal együtt kivágtam a ruháit a nappalira kellős közepére, ugyanezt megtettem a fürdőben lévő dolgaival, a cipőivel és az idióta közös képeinkkel is. Szerencséje, hogy a kocsija most nincs itt, mert felgyújtanám vele együtt. Még nem tomboltam ki magam, a java csak most jön. Egy nagy levegőt véve visszaültem a kanapéra és vártam, hogy hazajöjjön az a buzi, nyomorék kis geci.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
142
Join date :
2015. Dec. 18.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 10.10.17 20:03

A munka szokásosan telt, unalmas volt, alig volt mit csinálni, na persze a bérezés sem fog az egekig hatolni, tisztában vagyok vele, hogy nem fognak túlfizetni egy kis felmosásért.
A kocsiban minden egyes adón valami nagy nyári slágert játszottak, már mindet ezerszer hallottam és ahelyett, hogy a fülbemászó kategóriát érték volna el, a rosszullét kerülgetett tőlük.
Leparkoltam a feljárón és úgy, ahogy voltam munkaruhában, ami egy kék overált jelentett fehér pólóban és egy a munkahely lógójával ellátott baseball sapkában beléptem az előtérbe.
-Megérkeztem! - kiabáltam be majd miután a kutya lerohant és agyonnyalta a képem beljebb is jutottam. De a nappaliban a cuccaimba botlottam. Ott volt még a használt fogselymem is.
-Ez meg mi a tököm? Költözöm és nem tudok róla? - vontam fel a szemöldököm érdeklődve.
Simon űzött tekintete jót nem jelenthet, bekattant már megint valamitől, van hogy rájön az 5 perc, ami hetekig is eltart.
-Elmondanád mitől nézel ki úgy, mint egy begőzölt feleség? - erőltettem magamra egy mosolyt és nem foglalkozva a ledobott holmijaimra, átléptem őket és a konyhába mente, hogy igyak egy pohár vizet még mielőtt rám zúdítaná a vádakat. Amikről természetesen ezúttal fogalmam sem lesz mik azok. Tudtommal nem tettem semmit.
-Hallgatlak.
Momentán túl nyugodt voltam ahhoz, hogy kiakadjak a kilakoltatásomon. Minden házasságban megesik efféle, nem? Nyilván lesz egy két szavam majd az esethez, bármi is legyen az.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
143
Join date :
2015. Dec. 20.
Age :
22
Tartózkodási hely :
VegasTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice. 10.10.17 21:19

Nem tudom, hogy melyik a rosszabb; az, hogy nem mondta el, vagy hogy egyáltalán megcsinálta. Szerintem mindkettő. Mindenki tudja, hogy ez a bökdösés mire fb-n, és ha ez még nem lenne elég, hagyta, hogy az a gennyes kurva olyan képeket küldjön neki. Pfff. Le is tilthatta volna, de biztos túl szép volt a látvány. Hát most majd mehet és nézegetheti Vaginipoliszt. Nem vagyok féltékeny, mert jézus, sokkal jobb vagyok annál a ribancnál. Engem az idegesít, hogy Ben máshova is belógatta, vagy be akarja lógatni. Én se lesem más faszik meg nők meztelen képeit, de ha küldenek akkor is az a minimum, hogy törlöm az összeset.
Vártam, hogy megjöjjön, és közben az összes létező végkifejletet lejátszottam a fejemben, meg azt is, hogy mikről maradhattam le. Hány embert "bökdösött" még. Eh. Mindig bizonygatja, hogy mennyire szeret. Nagyjából ennyire. Semennyire.
- Hurrá! - Még a kezeimet is a levegőbe emeltem, úgy játszottam a nagy ujjongást. Persze lehetett hallani a hangomon, hogy annyira nem örülök a jelenlétének.
- Dehogynem tudsz róla, te... - Nem fejeztem be a mondatot, próbáltam uralkodni magamon, és úgy viselkedni, mint egy kulturált emberi lény. Tudja ő, csak játssza a hülyét. Mint mindig.
- Feleség, mi? Ha már belőlem tudsz nőt csinálni akkor keresel egy igazit, ugye? - Halkan beszéltem, de éreztem ahogy egyre jobban elönt a düh miközben a laptoppal a kezemben kitrappoltam hozzá a konyhába.
- Komolyan ha véletlenül nem látom meg azt a ribancot ez sose derül ki. Valami vadidegent bökdösöl, meg nézegeted a képeit? Hm? Hogy lehetsz ennyire gerinctelen?! - Most már kiabáltam, a laptopot konkrétan lebasztam a pultra, persze kinyitva, hogy láthassa a szép beszélgetést. Ezután elővettem a fiókból a pizzavágó ollót és azzal hadonásztam. - Jobb lenne ha levágnám, akkor talán nem akarnál megcsalni. - A farka felé mutattam az ollóval, hogy tudja miről beszélek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Sponsored contentTémanyitásTárgy: Re: Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice.

Vissza az elejére Go down

Sweet as sugar. Hard as ice. Hurt me once. I'll kill you twice.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Sweet Dreams cukrászda

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Bárhol, bármikor-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához