welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
Grimm
Timur Theodor Volkov
Today at 0:33
Városháza
Logan Whitmore
10.11.17 19:57
Emily & Derick
Emily Hastings
07.11.17 20:14
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Frei (779)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Simon Whitlock
 
Candice Westmiller
 
Rebekah Walker
 
Benjamin Tate Hunter
 
Lyna Frei
 
Jennifer Ariadne Lively
 
Austin Dawson
 
Logan Whitmore
 
Crystal Haynes
 
Timur Theodor Volkov
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

Rosszul simized - Zack & Candy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2016. Oct. 28.TémanyitásTárgy: Rosszul simized - Zack & Candy 02.11.17 18:35Zack & CandyGyerünk Candy, végül is nem lehet olyan nehéz, aprócska ruhákban kéjesen vonaglani egy rúd körül, egy rakás tajt részeg idiótának, akik utoljára akkor láthattak hasonlót, amikor éjjel a privát csatornákra kapcsoltak, vagy pedig már túlságosan elfuserált az életük bármihez is, de még ennek ellenére is még mindig abban a hitben élnek, hogy pénzért minden kisajátítható, főként az élvezetek, és ha már ezt a csilli-villi mosogatni, de még dugni sem tudok elég jól feleség nem képes megadni, akkor itt megkapja. Tényleg nem látszik nagy szentírásnak a dolog. Már csak egyetlen apró pici probléma van, vagyis kettő, semmiségek, csupán ki kell bírnom, hogy ne vágjam orrba az első piától bűzlő gusztustalan idiótát, aki taperolni próbál, illetve a nyelvem, ssszz, jobb, ha iszom egyet még kezdés előtt, na jó, legyen egy dupla.
A pulthoz sétálva kértem ki magamnak egy dupla tequilát, kísérőnek is kértem volna egyet, de úgy már túlságosan is buli lett volna, egy mozdulattal hajtottam fel a kis pohárka tartalmát. Kissé idegenesen, mégis figyelemmel kísértem végig a többieket, hmm, az apámnak igaza volt, egy metró aluljáróban fogom végezni, basszus! Én következtem, könnyedén dobtam le magamról a felesleggé vált ruháimat, majd léptem fel a "színpadra". Elhagytam a felesleges udvariaskodást, elindult a zene, én pedig igyekeztem azonnal felvenni a ritmusát, rutinosnak tűnő mozdulattal fogtam meg a rudat, miközben végleg megpróbáltam kizárni a külvilágot, csak én, a zene, meg ez a vacak. Kéjes vonaglás, fenék risza, miközben mindkét kezemmel fenekemen simítottam végig, ha nem ismerném magam, azt mondanám, hogy még élvezem is a dolgot, de ez most nem erről szól, őszintén? Kurvára kell ez a munka. Igyekeztem mozgásommal követni a zene hol lassabb, hol pedig gyorsabb ritmusát, a zene ütemével irányítani a testem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2016. Nov. 13.
Age :
34
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 15.11.17 0:05Zack & CandyCsak egy újabb átlagos nap, bár mondjuk az én esetemben nemigazán lehet bármilyen napot is átlagosnak, egyszerűnek, könnyűnek nevezni. Vettem egy mély levegőt és belevetettem magam a "papirizációba", mondjuk így, a háttér munkálatokba, ami úgy igazán senki sem láthat bele, mert már csak a listán szereplőnevektől kaphatna életfogytiglant, vagy azonnali villamosszéket,nem is hallgatnak meg csak ítélnek és azonnal. Nem kell őket személyesen is ismerned mégis megdöglesz már csak ha a nevüket hallod az utcán. És én ilyen emberekkel dolgozom együtt, remek, szeretem veszélyesen élni az életem, úgy fest. Vagy csak maradjunk a valóságnál, hogy nemigazán volt más választásom, átveszem az üzletet vagy átvágják  torkom egy  sikátorban mert túl sokat tudok. Dobjunk csak fel egy érmét, élni és remélni, később lebukni és meghalni, vagy azonnal meghalni, nem túl nagy a választék. Az egyetlen szerencsém, hogy kölyök pofim van és ezért nem hiszik el, hogy bármi rosszat is tennék, hiszen olyan kis édes vagyok, hát nem? Hát nem.... De erről nekik nem kell tudniuk, szeretem az ügyeimet egyedül intézni, nincs jobb kezem, mert aki tud valamit az megtörhető, aki megtörhető az köp, és akkor én megyek kicsapni Las Vegas villamoshálózatát, amit ha nem probléma kihagynék. Mindenki tudja, hogy engem ilyenkor nem lehet zavarni, Joe lila monoklija igazolja, a múltkori esetről, ugyanis a drága lelkem gondolta szól már nekem, hogy elmenne hamarabb. Hát el is ment, csak kocsival a sürgősségire, a ne zavarjanak melyik része nem volt teljesen világos??? Ezért most csak egy halk koppanást hallottam az ajtón, elzártam a páncélszekrénybe az iratokat, felkaptam a baseball ütőt a sarokból, és megindultam második menetet adni a biztonsági főnöknek a protokollról. Kilépve azonban Joe egy védősisakban állt velem szemben, muszáj volt teli torokból kiröhögnöm. Megjöttek a lányok, jobb időpontot nem is választhattak volna. Nem szeretem a felvételiket, mindegyik olyan unalmas és monoton, nem láttam még táncost aki felkeltette volna a figyelmem. Próbáltam úgy tenni, mint aki figyel, épp egy szőke csaj bemutatójára értem oda, de valami nem stimmelt, valahogy életidegen volt tőle a mozgása.
- Zene állj! Te ott, rosszul simized.
Fontam össze magam előtt a karom, ettől jobbat kell mutatnod, hogy fel akarjalak venni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2016. Oct. 28.TémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy 16.11.17 9:56Zack & Candy- Tessék?? Mégis, ki ez a tag... egy baseball ütővel?! - Pislogtam egyre inkább értetlenül, hogy mivaaan? Most komolyan, emberek, mégis hogy a fenébe lehet rosszul simizni?? És komolyan, ki ez a tag Vader nagyúrral a háta mögött? Elnézést már, ha nem lelem élvezetem abban, ha a saját hátsóm simizem, éppen nem sajog, szóval... Azt pedig valahogy kétlem, hogy épp a Star Wars asting-járól ugrottak be kicsit lecsengeni. Még furcsább lett az arckifejezésem miután valaki megsúgta, hogy ez a főnök, nem pedig a kész átverés. Oké, ezt bebuktuk, Candice, akkor talán... mentsük, ami menthető? Tizenhétnek se néz ki, komolyan ezért a kölyökért ebben az államban, itt még büntetnek. - Jól van, Pablo Escobar... - Jegyeztem meg halkan, miközben próbáltam nem kuncogni és sokkal inkább arra koncentrálni, hogy kell ez a munka, vagyis kéne, de kezdem elveszíteni a fonalat már csak avval kapcsolatban is, hogy egyáltalán hol vagyok, a színfalak mögött számolják a kötegeket?
- Akkor mi lenne, ha ledobnád, azt az ütőt? - Vader nagyúr majd vigyáz rá addig. - Felpattannál ide és megmutatnád nekem, hogy kell jól simizni? Tanulékony vagyok. - Kicsit abszurd, ez az egész, nem? Úgy értem, tényleg. Oké, ennyire nem gondoltam komolyan a dolgot, mármint érzem, hogy ebből okosabb lett volna kimaradni, mármint most már mindegy. Figyelj, legalább megtanulom hogyan is kell helyesen simizni a saját seggem, azért erre nem minden nap érez rá az ember, már csak azt remélem, hogy ezzel már senkit sem ronthatok meg, mert még a végén bűntudatom lesz. Mégis mindenki meredten bámul, mintha legalábbis a húsvér ifj. Pablo Escobar közelítene felém, errefelé senki sem érti a poént, merthogy a legkevésbé sem gondoltam komolyan, hogy akár lehetne. Értem, áká a legközelebbi fantasztikus ötletemnél, inkább maradjak és üldögéljek otthon a seggemen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?

Sponsored contentTémanyitásTárgy: Re: Rosszul simized - Zack & Candy

Vissza az elejére Go down

Rosszul simized - Zack & Candy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Zack Finnigan
» [Küldetés] Candy Crush

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához