welcome to prison frpg
üdvözlünk
lépj be las vegas-ba!
Amikor meghallod a nevet: Las Vegas, mi jut először eszedbe?
Kaszinók? Féktelen bulik? Black jack? Roulette? A lehetőségek tárháza végtelen, a kaszinók sora gazdagokat dönt mocsokba...
Azonban egy valamire senki sem gondol. Miután a kaszinóban megszeded magad zöldhasúval, nem árt vigyázni a haza úton; Las Vegas sem másabb, mint a többi város. Vannak rosszfiúk és rosszlányok is, akik képesek bárkivel végezni, ha úgy tartja kedvük. Vannak drogosok és más szenvedélybetegek, akik képesek ölni is azért, hogy megkapják a napi adagjukat. Táncosnők és krupiék, akik egy szempillantás alatt elveszik mindenedet. Prostituáltak és maffiózók, akiknek már, ha csak a nevét tudod, már veszélyben vagy. Mi a közös bennük? Egy rossz mozdulat, egy alaposan át nem gondolt lépés, és máris a börtönben találják magukat, ahonnan megszökni, még senkinek sem sikerült...

facebook csoportunk
lépj be
las vegas téged vár
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
csacsogda
súgj nekem egy titkot...
promónk
csak tekintsd meg!
új posztok
kaptál választ?
EOF - Empire of Fantasy
Vendég
09.12.17 8:27
a legaktívabbak
a legtöbb posztot írók
Admin (2134)
 
Lyna Hill (780)
 
Desmond Drescher (649)
 
Cassandra Drescher (599)
 
Chad Donaghue (561)
 
Charlotte Collins (493)
 
Jennifer Ariadne Lively (451)
 
Aurora Rossum (399)
 
Veronica Chloe Foster (389)
 
Helena Nina Lemmer (273)
 
Top posting users this month
Andres Nathaniel Blake
 
Candice Westmiller
 
Zooey A. Benedict
 
Lyna Hill
 

Új téma nyitásaHozzászólás a témáhozShare| .

I promise you always have the best part I can give you.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go downdo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
150
Join date :
2012. Dec. 19.
Age :
30
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: I promise you always have the best part I can give you. 22.11.17 20:23


Az esküvőd napja valószínűleg életed egyik legfontosabb napja. A legtöbben már hónapokkal a nagy nap előtt elkezdik tervezgetni, ha nem is a tökéletes részletességig, hogy mit hogyan szeretnének.A tervezés egyik része az is, hogy hogyan lenne a legegyszerűbb tartani a kapcsolatot a vendégekkel és megfelelő időben informálni őket. Hiszen minden fiatal házasodni készülő párnak tisztában kell lennie azzal, hogy már a szervezés alatt is rengetegen fogják őket felkeresni különböző kérdésekkel, amikkel nem is lenne probléma, ha ugyanazt a kérdést nem százan tennék fel. Egy idő után nemcsak unalmas, de igazán fárasztó is újra és újra elmondani, leírni a válaszokat. Nem is igazán volt mindere időnk, hisz hamarosan hároman leszünk és addigra szeretnénk rendezett és nyugodt családi életet élni. Megszenvedtünk ezalatt a két hőnap alatt. Túl vagyunk a ház felujításán a beköltözésen, emelett szerveztük az esküvőt és Lyna is tanult, ugyanis hamarossan ledoktorál. Legalább is szeretne még az előtt hogy a kicsi Hill megérkezik. Amim az én családomat illeti csak a legfontosabbak lesznek itt. Lyna gyakorlatilag most látja majd először a szüleimet ha hajlandóak lesznek megjeleni. Bár nagyon kételkedem, hogy ez igy lesz. A kolégáim és a legjobb barátaim mégis itt lesznek és támogatnak. Nem vagyok elkeseredve hogy esetlegesen megeshet, hogy nem jellenek meg. Végül is ez az én napom, a mi napunk és semmi sem ronthatja el. Még egy utolsót húztam a nyakkendőmön és felnéztem a faliórára. Idő van! Felsóhajtottam a tökör előtt. - Tesó relex, nem temetésre mész! - szólalt meg Seb hangja a hátam mögül. -Tudom de kicsit ideges vagyok! - éreztem a remegést a gyomromban miközben az oltár felé közeledtem. Nincs más hátra várunk! Várunk hogy megérkezen a sorsom. Pár perc nmulva már házas ember leszek.
Katt... 


Katt..Katt..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintésedo you know who i am?
avatar
Hozzászólások száma :
780
Join date :
2012. Apr. 17.
Age :
28
Tartózkodási hely :
Las VegasTémanyitásTárgy: Re: I promise you always have the best part I can give you. 06.12.17 12:30

Victor & Lyna


Ez a nap is elérkezett. A lepkék valami eszeveszettül röpködnek a gyomromban, a kis focistáról a méhemben már nem is beszélve, izgatottabb még nálam is, jól van kisfiam, pedig ma anya fog férjhez menni, nekem kellene idegesnek lennem, az is vagyok. Kész csoda, hogy még beleférek a ruhámba, más különben még iszonyú hisztis is lennék mindennek a tetejébe, az is egy kisebb csoda, hogy Vick még ilyen jól bírja velem. Érzem, ahogy elönti arcomat a melegség, fel-alá sétálgatva legyezem magam, immár a ruhámban, amibe Shasa nagy nehezen beletuszkolt, csak a pocakom nőtt meg, és a mellem, meg a fenekem, de amúgy minden szuper. - Minden megvan? Tuti valamit elfelejtettem... - Pislogtam őrült pánikban Shasa-ra. A beszédem azt egész biztosan elfelejtettem. - Miden rendben van, kicsim... - Hirtelen anya jelent meg az ajtóban, a meghatódottságtól könnyes szemekkel. - Neked csak annyi dolgod van, hogy férjhez menj. - Törölgette a szemét mindvégig mosolyogva. ...hogy férjhez menjek. Az ujjaimat tördelve álltam a tükör előtt, jól van kisfiam, érti anya, apa már vár minket.
- Ejha, húgi, te aztán... Megnőttél. - Toppant be a bátyám is, meglepetten siettem elé, hogy megöleljem, már amennyire a pocakom engedte. -  Fogalmam sem volt róla, hogy eljössz.
- A húgom férjhez megy, és ahogy látom hamarosan nagybácsi is leszek. Előre is sok boldogságot. Mocsok mázlista a pasas, remélem tud róla... Vagy ha nem, ha akarod az esküvő után elbeszélgetek vele.
- Azt hiszem azt nem szükséges, de hééé, nem is láthatnál így. - Na nem vagyunk túlságosan babonásak, de ez mégis csak egy nagy nap, adjunk a formaságokra.
- Azt hiszem ideje indulni, a vőlegényed már vár az oltárnál. - Szólt közbe Shasa... Te jó ég! Még néhány szót követve elindultunk. - Apa, mehetünk. - Mosolyogva karoltam bele, aki szintén büszkén mosolygott vissza rám, mindenki felállt, mi pedig lassan elindultunk.   ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪


Az álmokat nem kergetni kell, hanem megvalósítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

I promise you always have the best part I can give you.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Folyó Part
» A Tópart mentén
» Ház és tópart
» Part 14 / 4
» Part 14 / 8

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
PRISON FRPG :: Egyéb :: Magán játékok-
Új téma nyitásaHozzászólás a témához